torsdag 8 maj 2008

Sjuk

Prinsen är sjuk. I natt pep det mycket i luftrören och han stånkade då han andades ut. Klockan 01.00 satte vi oss i bilen, han och jag. Vi åkte till barnakuten på Söder. Fick vänta någon timme men han var så duktig min älskling. Träffade en jättetrevlig läkare. "Jag har en överraskning!" sa hon till Prinsen och visade att hon hade klistrat fast ett Bamseklistermärke på en spatel.

Hon tog sig tid och det var skönt. Hellre att man väntar en halvtimme extra i väntrummet och får den tiden inne hos läkaren istället för att de stressar sig igenom hela besöket så att man knappt hinner uppfatta vad de sagt.

Jodå. Prinsen var rosslig, det konstaterade hon också. Förmodligen en början till lunginflammation eller någon bakterie som satt sig i lungorna trodde hon. Och så öroninflammation. För åttonde gången. På båda öronen. I slutet av denna månad blir det rör.

Klockan 03.15 var vi hemma igen så vi tog en liten sovmorgon idag. Nu ska vi cykla till apoteket och hämta ut medicin.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas han mår bättre nu, lilla Prinsen.

Sommartjejen sa...

Usch så jobbigt med så sjuk prins!
Får hoppas han piggnar till snabbt av medicinerna och att rören hjälper mot fortsatta öroninflamationer. Tur de finns ändå för stackars små öronbarn!
KRAMIS