fredag 20 februari 2009

Raska steg

Här går det snabbt framåt. Idag pratade jag med en sköterska på Linné. Hon talade om att ägguttaget blir på onsdag denna vecka och återföringen på fredag. Oh la la. Har helgen på mig att komma på en bra plan för vad jag ska säga på jobbet. Förslag tas tacksamt emot.

5 kommentarer:

MochM sa...

Oj här går det undan.
Det betyder alltså att du bara ska jobba måndag och tisdag nästa vecka? Efter att ha varit borta hela denna? Kan inte maginfluensan vara vansinnigt ihärdig och hålla i sig nästa vecka också? Alternativt någon annan komplikation från denna?
Svårt det där. Annars är jag genomförkyld och kan telepatera över lite basilusker om du behöver?! :o)
m.

Anonym sa...

Efter en magsjuka är nästan allt troligt med tanke på sänkt immunförsvar väl? Lite förkylning med någon dags feber så det är "bäst du vilar över helgen" kanske kan va nåt? ;)

Mina tummar hålls!

zygoten sa...

Så snabbt det har gått! Jag hade också anspelat på magsjukan på något vis. Du trodde ju att du var bra innan det kom tillbaka. Det kan väl hända igen... Eller måste du kanske lämna prover på infektionskliniken eftersom polaren p var på besök och det varit så långdraget. Man brukar ju inte få jobba innan sådana provsvar är klara (kan visserligen ta mer än några dagar) Du kommer säkert på något bra! /z

jennica sa...

Heja! Håller tummarna för ett lyckat plock hos läkaren. Bra tips på vita lögner har du redan fått..rid på influensavågen....

Tudorienne sa...

Säg att du ska på återbesök hos läkaren, det måste ju funka.