måndag 16 februari 2009

Starten har gått

I gårkväll när det var paus i Beckfilmen gick sambon ut i köket. Han rotade fram kartongen från kylen, kom in till mig som låg i soffan. Så fick jag mitt första stick av gamle kompisen Gonal-F. 150 enheter kör vi på och jag undrar om det kommer att bli några ägg överhuvudtaget med den låga dosen.

Vi är alltså på gång igen. Med det femte syskonförsöket, med den tionde behandlingen totalt. Tionde! Vi är alltså inne på tvåsiffrigt. Måtte det fungera denna gång. Snälla, kan det bara gå vägen nu!

Efter en helg utan mat är jag konkav. Inga vitaminer har svalts ner, varken i form av tabletter eller mat. Idag är jag hemma igen för att hålla på 48-timmarsregeln efter magsjuka. Ska äta upp mig och städa huset.

Dagens fråga: Vem har kastat in alla dammvargar i huset? (Som nästan hugger mig i hälsenorna.)Tips tages vänligen emot.

5 kommentarer:

Tingeling sa...

Duktig du som håller 48-timmarsregeln! Önskar alla vore lika duktiga.. *morrar åt vissa kollegor som leker duktiga och kommer på jobb dagen efter att de spytt*

Lycka till med behandlingen!

zygoten sa...

Dammvargar, jag skrattar åt ännu en klassiker:)!! Skönt att du mår bättre. Kram z

Anonym sa...

Så skönt att du mår bättre nu.

Jag håller tummarna för många ägg och att det ska gå vägen för er!

Kramar

Uniflora sa...

Som vanligt håller jag tummarna hårt hårt för att ni nu ska lyckas!

Kram

Anonym sa...

Vi blir nästan synkisar, på två sätt. Jag och dottern har precis haft maginfluensa, och i nästa vecka börjar jag med sprutorna för att göra korta metoden. Syskonförsök nr 5. Jag hade ju tänkt ladda inför detta på ett annat sätt än i sjuksängen men det är ju inget att göra åt. Jag hoppas våra kroppar nu har rensat ut allt skit och är redo att starta nya liv i dubbel bemärkelse.