måndag 1 september 2008

Frågor innan starten

Snart ljuder startskottet och jag känner mig lite pirrig och nervös. Ja, jag har ju IVF:at förr. Men jag har faktiskt glömt en hel del.
"Det du behöver tänka på nu är att spraya med synarela två gånger om dagen, en dos i varje näsborre, tills du får en blödning. Du lär få spraya ca tre veckor." sa
Doktor L till mig när vi sågs.
Men tre veckor tills blödning...Jag börjar spraya i morgon, på dag 24. Efter tre dagar är jag ju på dag 45...Ska det vara så? När började ni andra med sprayen och hur länge höll ni på? Alltså, jag känner mig helt förvirrad.

5 kommentarer:

nylsa sa...

Vad spännande att du är på gång! tror att jag har brukat börja spraya på dag 21, men inte helt säker, kanske dag 23. Har sprayat i drygt två veckor och fått blödningen runt tio dagar efter spraystart. Verkar vara olika om klinikerna vill att man sprayar två eller tre veckor, sist behövde jag tre veckor för att bli helt nedreglerad.
Hoppas att jag inte rörde till allt nu...
Stort lycka till!

Anna-Bell sa...

Tack Nylsa för svaret. Jag ska spraya i tre veckor för de hade ingen tid för äggplock innan.
Får väl se hur det går denna gång med sprayen. Förra gången hade jag ont i skallen och fick vallningar. Men det var ju inte värre än att man klarade det, så det går nog fint;)
Kram!

Anna sa...

Äsch, han har ju ingen koll ju! Blödningen får man på BIM som vanligt, för mig brukar den komma på dag 28, alltså en vecka efter spraystart.

Puss puss!

Anonym sa...

Blödningen är ju den vanliga mensen som kommer. För mig, som inte har något cykel att lita på, innebar det att vi fick lura fram mensen med Gestapuran och tajma så den kom efter ca 7 spraydagar. När blödningen kommer är inte så viktigt eftersom vitsen med den bara är att "rensa" bort slemhinnan och förbereda för stimuleringen. Så länge du sprayar är ju kroppens egna hormoner på paus.

Anonym sa...



my weblog :: erotic massage in london information
My homepage tantra