tisdag 23 september 2008

Trött

Jag är trött idag. Har varit med jobbet på konferens. Har jobbat hårt, sovit borta (utan min prins för första gången.) Är så hes att stämbanden och halsen värker och jag har hostat halva natten. (Stackars kollegan som sov med mig.)

Så slutatde vi halv fyra. Jag fick skjuts till vårt lilla centrum, kastade mig på cykeln, kände nästan blodsmak i munnen i sista backen. Höll på att längta ihjäl mig efter Prinsen.

Kom hem. Ingen hemma. Ringde och fick veta att sambon och Prinsen var på väg till förorten några mil bort. För att fixa ett pass till sambons brorsa. Ett passjävel. När jag håller på att längta ihjäl mig. När jag har sovit borta från min prins för första gången. När jag tänkte umgås med Prinsen aktivt i ett par timmar, ringa läraren och säga att jag blir sen till kursen. Kursen som börjar 18.00, men dit jag tänkte komma till 19.30. För att jag ville hinna umgås men ändå få kritik på min text. För första gången.

Så nu sitter jag här och undrar om jag ska banga kursen. Som bara är varannan vecka. Som jag har betalat mycket pengar för. För att jag vill vara med Prinsen. För att sambon inte visste hur lång tid det tar med passjäveln.

Trött. Ja.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår dig. Men du överlevde en natt utan prinsen. Var stolt över dig själv :-)

Tudorienne sa...

Herregud så störande tillvaron kan vara ibland. Förstår din frustration, men hoppas ändå att du kom iväg på kursen.

Anonym sa...

åh, hoppas de kom hem fort som attans så ni fick gosa, du och Prinsen!
Tack för utmaningen, jag har antagit det, så klart:-)
Hur gick det med blödningen förrresten?