måndag 6 oktober 2008

Äggplocket är över för denna gång

Efter att ha lämnat hemmet 7.15, stannat till på macken för att köpa en drickyoghurt till mig (man får bara äta flytande inför ägplock) och sedan lämnat Prinsen hos dagmamman vid 7.30 var vi på väg mot Uppsala.
Trafiken var ett skämt som vanligt och sambon hade själv kommit på och valt att köra runkracet på plats istället för att låta simmarna dö i någon bilkö. Smart av honom. Bye the way, hur kan man välja att bo i norrort och sedan åka bil till jobbet i stan? Köerna sträckte sig i många, många mil, jag lovar. Helt galet.
Vi sladdade in på CvL:s parkering fem minuter för sent och tog hissen upp. Möttes av klassisk musik, trevlig miljö och välkomnande personal.
Efter att ha blivit visade till ett litet trevligt rosa rum bestående av en säng, en fotölj, ett bord med en radio på, fick jag svida om till vit rock med långstrumpor och få medicin. Sambon fick gå till ett annat rum och göra sitt. Och ja, det fanns tydligen porrtidningar där, ha ha.
Sedan var det dags för själva äggplocket. Sambon skrattade åt min glansiga blick och jag talade om att det kändes som efter några drinkar. Äggplocket gick smidigt och sedan fick vi gå till rummet igen. Jag sov någon timme och sedan hämtade sambon frukost till oss. Aldrig har frallor med ost och marmelad smakat godare. Efter en stund kom sköterskan in och talade om att de hade plockat ut 16 ägg. Jag blev glad över antalet och hoppas så klart på många befruktade tills på onsdag när vi ska
tillbaka.
Efter en härlig lunch på Max men många pommes och extra dippsås åkte vi och hämtade Prinsen. Dagmamman frågade inget och jag talade bara om att Prinsen är ledig med mig imorgon men kommer på onsdag igen. Hon hade hållit honom vaken så han var väldigt trött. Jag och Prinsen blev avsläppta hemma och sambon åkte till jobbet. Vi kröp ner under täcket, jag och Prinsen och sov mellan 14.00 och 17.15, helt galet länge. Men tydligen behövde vi det både han och jag. Nu är Prinsen och sambon och hälsar på några kompisar. Själv ska jag zappa på tv:n. Magen är öm och jag blöder fortfarande lite men det är inte värre än att jag klarar av det. Glad över att det är över för denna gång. Glad över alla ägg de hittade.

12 kommentarer:

Uniflora sa...

Det är ju jättebra Anna-Bell. Grattis!! Jag är alldeles övertygad om att det kommer att gå vägen för er nu! Kram

Anonym sa...

Vilken fantastisk skörd!

håller tummarna för de 16

Anonym sa...

Wooho, grattis till skörden! Jag har tänkt på dig idag. Blev orolig när du dröjde så länge med uppdateringen.

Kram
/Syster Solkatt

nylsa sa...

Grattis, underbart med så många ägg, håller tummarna för att fortsättningen blir lika lyckosam.
kramoch lycka till!

Anonym sa...

Jag håller tummarna för dej!
Kram Loj

zygoten sa...

Så skönt att allt gick bra & stort lycka till med fortsättningen! Kram z

Anonym sa...

Tralala! Stoort grattis! Ska du ringa dit själv på onsdag morgon nu eller hör de av sig? Hoppas tiden går jättefort tills dess, och kram.

Signora sa...

Grattis! Det låter ju strålnade!! :-)

Anonym sa...

Ingen dålig skörd må jag säga. Grattis!

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Härligt!!!

Nu är det bara resten kvar, men med en sådan här bra början är jag säker på att det också kommer att flyta på och sluta precis som det ska!!!!

Kramar

Tudorienne sa...

Oj oj vad bra! Och galet spännande, hoppas att allt går bra imorgon.

Anonym sa...

Låter lovande! Håller tummen att det går bra på onsdag också!