onsdag 8 oktober 2008

Om överstimulering

Jag är på riktigt orolig att jag är/kommer att bli överstimulerad. Läste nu på nätet om det och blev livrädd. På vissa låter det som att det är ett livsfarligt tillstånd. Snälla någon, vad är det? Och hur ska jag upptäcka det? Jag vet att man får vätska i kroppen, men sen? Jag har väldigt uppsvullen mage och jag mår lite tjyvens.
Kram från nervig Anna-Bell

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag var också övertygad om att jag var överstimulerad, efter att ha surfat runt på nätet och lusläst bipacksedeln till sprutorna. Men man har ju ont efteråt - så klart. Och med så många ägg och punkterade blåsor är det kanske lite värre ändå. Jag förstår din oro, men tror att den är obefogad.

Anonym sa...

Jag hade också väldigt ont och var väldigt svullen, men kvalificerade inte som överstimulerad. Jag tror att man ska hålla koll på vikt, vattenansamlig och om det gör väldigt ont...
Hör med din läkare för säkerhets skull om du vill!
Lätt överstimulering ökar chanserna säger de :-)
/Frida som håller tummar

Anonym sa...

Om du börjar få problem att gå ska du definitivt höra av dig till din läkare. Men svullen mage och lite ont är ingen fara.

Jag var överstimulerad och hade extremt svårt att röra mig.

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Jag tycker också att du ska höra av dig till din läkare. Om du skulle vara överstimulerad tror jag inte att det är livshotande bara du får läkarhjälp. Förmodligen är det ingen fara, men det är alltid bättre att få det bekräftat av en läkare än att bara vänta och inte vilja vara till besvär.

Och eftersom du varit med så många gånger tidigare så vet du ju hur det ska kännas när det är bra, så jag tycker att din känsla är ganska mycket att gå på. Kanske kan doktor L titta på dig, så att du slipper åka ända till Uppsala?

Eludie sa...

Åh, jag hoppas verkligen att det inte är överstimulering? Det går ju så bra annars! Många kramar!

Anna sa...

Grattis till fyrcellingen och alla eskimåerna, älskling!

Puss

Linda sa...

Jag blev tillsagd att mäta magen. Om den ökade mycket i omfång så skulle jag ringa till kliniken.

Men är du orolig så tycker jag att du ska ringa och prata med dem.