måndag 13 oktober 2008

Ruvardag 6

Sitter här nu, helt förvirrad trots att jag egentligen borde veta bättre. Visst kan man väl inte hålla på och räkna ut cykeldagar hit och dit eftersom jag har blivit stimulerad med hormomer? Någon BIM räknas väl inte på samma sätt, eller hur? (Idag är ruvardag 6 och cykeldag 33.)

Har ont i bröstvårtorna och fattar att det är av crinonen (crinonet? Vad heter det i bestämd form?). Har kissat en himla massa gånger idag och undrar om det är för att jag har haft/har? en massa vätska som måste ut, kan det vara så? På pissigt humör har jag varit idag också. Hoppas att det inte är mensen som är på intågande. Men vad tusan, hur ska man kunna hålla tyst när kollegan fixar bad stämning för att hon har haft det jobbigt när jag har varit på möte? Jag måste gå på möten. Jag har inte bestämt de själv. Många gånger kan jag bita ihop för att jag inte orkar ta det. Idag lackade jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh fy vad jag känner igen det där med sura miner pga att man (jag) går på möten och annat som INGÅR I MINA ARBETSUPPGIFTER! Irriterande är bara förnamnet.

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med din fråga - där är jag lost. Men du, jag tycker att det låter bra jag :-)

Eludie sa...

Oj du, här är det spännande tider! Jag har varit världsfrånvänd och tittar nu och säger hejaheja! Åttonde gången är en bra gång!

jennica sa...

kan bara hålla tummarna för er!

Ribbolita sa...

Jag läser och håller tummarna - är bara dålig på att kommentera ibland. Hoppas, hoppas, hoppas, att det ska gå vägen denna gång!