torsdag 16 augusti 2007

Fåfängan

Börjar bli nostalgisk nu. Det drar ihop sig. Snart är det ett år sedan dagen D. Dagen, den mest underbara av alla. Dagen då Prinsen föddes, då vi äntligen blev föräldrar.

Precis idag för ett år sedan vet jag vad vi gjorde. Det var en kanonfin kväll. Sambon och hans kompis J och jag med den enorma magen var på Fåfängan.* Jag släpade mig upp för den enorma backen. Vi satt i kvällsolen, lyssnade på ett liveband, tittade på utsikten över stan och fikade. Vi tog bilder med sambons mobilkamera. Bilder som jag tyvärr inte vet vart de tagit vägen men som finns kvar i minnet. Bilder där sambon var brunbränd och hade shorts, jag hade en vit tröja och en blå kjol som jag kände mig så fin i. Vi höll om varandra. Vi visste att det var nära tills han skulle komma.

Nu ett år senare. Han, underverket som snart blir ett, ligger och sover lugnt. Lilla älskling, mammas allt, fina killen. Snart ett år sedan.



*Fåfängan, för er som inte vet, är ett underbart ställe där man kan ta en fika eller äta. De har fullständiga rättigheter också. Det mest underbara med det stället är utsikten. Man ser nästan hela stan. Helt sjukt vacker utsikt.

Inga kommentarer: