torsdag 2 augusti 2007

Fyll-i-böcker

Idag har jag fått en bok av en kompis. Det är en fyll-i-bok som ska handla om sambon och mig. Jag vet hur det kommer att bli; Jag hoppar jämfota förtjust och tvingar sambon att skriva i boken. Antar att jag redan vet det mesta som är värt att veta om sambon. Blir kul om jag får reda på någon överraskning. Om den är bra förstås.

Jag var på en fest för ett par år sedan då det fanns en sån där fyll-i-bok på bordet. Vart efter folk blev lite dragna fylldes boken på med text. Jag tror att den hette något i stil med Svarta boken och den handlade en del om sex. Rätt var det var så hade värdinnans pojkvän fyllt i att han hade haft sex med en prostituerad. Detta såg bara jag, en annan tjej och värdinnan själv. Boken försvann sedan från bordet illa kvickt. Stackars värdinnan.

4 kommentarer:

Maria sa...

Åh, den där samboboken blev jag intresserad av. Ja Joakim lär ju i och för sig inte vara det men... Får man fråga vad boken heter och om du vet var den kan köpas?

Förstår att den lilla svarta försvann illa kvickt, stackars tjej.

Anna sa...

Jag har också den där samboboken, jag har fyllt i och sen blev det inget mer än det.

Maria! Antar att den finns på Adlibris, där köpte jag min.

Anna-Bell sa...

Maria-Boken är köpt på Designtorget och heter Du och jag. Har börjar fylla i lite. Det är ganska roligt.

En Södertäljebos liv- Hej och välkommen till min blogg! Vet inte om jag har sett dig här förr.
Ja så brukar det bli här också som sagt, att jag fyller i och får tjata på sambon för at han ska skriva något;)

Anonym sa...

Hej!
Jag vill tipsa om en annan bok som heter "En kärleksförklaring" och säljs på Bluebox bland annat. Den är mer "seriös" och faktiskt en otroligt fin present att ge bort, man fyller i om relationen man har med sin sambo. Vad tyckte egentligen svärföräldrarna och kompisarna första gången? Hur kändes det vid första mötet osv. Ja, ni fattar.

Såg också att Designtorget har en nyhet som är en fyll-i-bok om sig själv. Har inte köpt den än, någon som sett den?