fredag 19 juni 2009

Åttonde dagen

Åttonde dagen med rosa/blod. Vad är detta? Varför kommer det blod? Jag blir galen snart! Blod igår och ett solklart test i morse. Jag hann knappt doppa ner stickan förrän ett starkt plus dök upp (tack Gode Gud). Men detta blod...det gör mig orolig. Idag också alltså. Vill bara att detta ska gå vägen. Please!

Om en timme kommer gästerna. Diskbänken är proppfull, dammtussarna dansar över golven och jag är oduschad Så vad gör jag? Sjunger Abba-låtar med mitt nya singstar.

Trevlig dag alla fina tjejer!

5 kommentarer:

Mary sa...

Nu måste jag kommentera. Jag blev gravid efter två års kämpande förra året, och jag småblödde dagligen från vecka 6 till vecka 13. Ingen visste vad blödningarna berodde på, men den enda läkare som försökte ta reda på det tyckte sig hitta ett subkoriont hematom, dvs en blödning i livmodern men utanför själva graviditeten. Sådana blödningar anses ofarliga, och enligt läkaren ifråga vet man inte vad de beror på. Sedan kan det ju också blöda från livmodertappen.
Det är nog vanligare än man tror att blöda lite, men när man har svårigheter bakom sig känns det som om det aldrig kan gå vägen, jag vet. Förra året satt jag maniskt och letade berättelser om folk som hade blött vid graviditeter som fått lyckad utgång. Jag hittade massor, men man tror ändå aldrig att det kan gälla en själv. Fantastiskt nog så gjorde det ändå det för mig, och det hoppas och tror jag att det gör för dig också. Det var bara det jag ville skriva.
Och glad midsommar!

zygoten sa...

Jag hade ju också en sådan blödning som beskrivs ovan, men det var i v 9. Det höll dock i sig ganska många veckor. Fortsatt positivt test som inte verkar bli svagare verkar ju ändå hoppfullt:) /Midsommarkram z

Signora sa...

Alltså... Utan att ropa hej och sådär... Men att det fortfarande är starka plus tycker jag bådar ganska gott... :-)
Jag hoppas så att du är en av de där som blöder i början och får en härlig liten bebis efter nio månader!

Stor midsommarkram!

Maja Gräddnos sa...

Tummar, tummar och ännu mera tummar!

ylwa sa...

Hoppas ni hade en härlig midsommarafton! Lite skit i hörnen är väl ingen fara ;)

Tummarna hålls för att det sipprar lite ofarligt från ett litet kärl i livmodertappen, och att den lilla mår toppen i tryggt förvar!