tisdag 23 juni 2009

...

Vet inte vad jag ska skriva som rubrik på detta uttjatade ämne.

Läget idag:
Mensvärk och blod. Jag klarar mig med trosskydd men det är lite små klumpar i toan varje gång när jag kissar. Förlåt mig girls att jag tjatar om mina trosskydd och blödingar, men jag vet att ni förstår min vånda. Tack ännu en gång för att ni finns!

Till Fertilitetsturisten:
Jag slutade med proggisar för att de på Linné sa att jag skulle sluta efter två veckor. De menar att om man är gravid tar kroppen över.

Fråga till alla kunniga:
Jag hörde/läste någonstans att om man är gravid och gör ett ÄL-test så blir det positivt. Stämmer det?! Jag har kört slut på alla mina gravtest så jag tog en ÄL-sticka i ren panik nu när jag kom hem från jobbet. Den var positiv.

4 kommentarer:

Signora sa...

Du ska veta att jag lider med dig och jag tittar in här flera gånger varje dag för att se om det finns några nyheter.

Jag har hört samma sak som du beträffande äl-sticka. Har dock aldrig testat det och hade kanske inte litat hundraprocentigt på den. Men med tanke på hur många positiva graviditetstest du gjort, så måste du ju vara gravid. Tycker man...?
Men dessa jäkla blödningar är ju ett helvete.

Tingeling sa...

Ja, Anna-Bell, det stämmer det där med ägglossningsstickorna! Det var ju så jag kom fram till att jag måste vara gravid och javisst, glasklart resultat hela vägen igenom då jag testade (tyvärr även efter att missfallet konstaterades..)

Linda sa...

Jag tog ett Äl-test dagen innan beräknad mens som var positivt (frågade då samma sak i min blogg =), ett par timmar senare sprang jag och köpte ett grav-test som även det var positivt. Nio månader senare kom miraklet! Ååå, vad jag håller tummarna för dig nu!

Anonym sa...

ÄL-test visar positivt vid graviditet, men det är inte alls lika säkert som ett graviditetstest.

Ett positivt ÄL-test betyder inte säkert att man är gravid, även om det inte är ägglossning på gång (fast det är ju du!)