söndag 21 juni 2009

Frågor

Det känns hoppfullt att veta att det finns tjejer som har blödit under tidig graviditet men ändå fått ett barn. Tack för att ni delar med er. Det jag nu undrar är; Hur mycket blödde ni? Vilka mängder? Vad sa de på Mvc om saken?

I morse var det lite mer blod. Någon liten klump och så att det droppade i toan. Det kommer alltid lite blod på pappret när jag har kissat och jag behöver ett par tre trosskydd om dagen. Mensvärk har jag också.

Detta är så himla jobbigt. Vill bara veta åt vilket håll det barkar hän. Hänger på låset i morgon hos Doktor L och fixar tider för blodprover. 7/7 känns som nästa år i min värld.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Har hängt här av o till, men inte kommenterat förut. Jag tycker du skriver jättebra i din blogg! känner igen mig i mycket. har själv precis avslutat vårt syskon ivfande. Det slutade med ett FET där embryot inte klarade upptiningen..det känns så SVART o SORGLIGT att vårt andra barn inte kommer att få syskon. Vid vår första graviditet (insättning nr 5) blödde jag av och till i 12 v. Mindre blödningar , lite brunblodigt och stora blödningar typ genomblödning av binda på någon timme. Det kom stora koagler(ungefär som pingisbollar) i samband med de stora blödningarna.
Varje gång var vi övertygade om MF..gjorde x antal vul under den tiden. Blev sedan sjukskriven+ behandlad med Cyklokapron. ( hade 2 MF tidigare) Vår guldklimp föddes med plan snitt. Vi fick aldrig ngn förklaring till blödningarna. kankse en tvilling som blött ut(fick två blasto tillbaka.) Moderkakan satt lågt det vet vi. Hejjar så mycket på dig-lycka till.
MVH/FL