måndag 23 juni 2008

Plastikoperationer

Jag hörde av syrran att en hon känner har tagit lite fett från rumpan och satt i läpparna för att få en plutmun. Kan man kanske ta lite från kärlekshandtagen och fixa en putrumpa?

Äh skojade bara. Tycker att det hela känns överdrivet. Men man ska aldrig säga aldrig. Idag känns det långt borta att göra en plastikoperation. Men vem vet. Om jag en dag har så hängiga ögonlock att jag knappt ser så kanske jag ändrar mig.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen vad skådar mitt norra öga (med ringar under som jag gärna skulle operera bort om jag hade miljoner på banken): Din man har ändrat sig. Jippi.
Fy fasen vad skönt! GRATTIS!

Ang din fråga om kliniker så rekommenderar jag FC på Storängsvägen. Varför?

1. De har långtidsodling som rutin (ensamma om det i Stockholm?).

2. De är proffsiga och trevliga. Bla får man mobilnummer till jourläkare, de har äp och återföring veckans alla dagar. De svarar på mejl och ringer upp snabbt. Även om man mejlar en lördakväll kommer telsamtal en söndag.

3. De har trepack.

Anonym sa...

Tack för din fina kommentar i min blogg! Ska genast länka till dig och se till att besöka dig igen.

Ang val av ivf-klnik så var valet ganska lätt för oss. Vi bor i Västerås och vår privata gyn har samarbetsavtal med IVF Falun och CvL. Det tar oss en knapp timme till Uppsala och mer än två till Falun. Dessutom har jag hört mycket gott om CvL, så det känns som ett bra val. Just nu velar vi om ett försök i taget eller trepack. Hur tänker ni som gjort försök tidigare?

Kram MOE

Anna sa...

Älskade vän!
Tack, tack, jättegulletack för den fina presenten till Lilla My. Vad glada vi blev - både jag och hon!

Har försökt sms:a dig, men nu har jag telefonproblem igen. Touchdisplay är en uppfinning av fan själv.

Puss

Anonym sa...

Eller så kan du bara fästa upp ögonlocken med två hårspännen vetja! Haha ;)

Klart du ska ha lösenordet! Hittar inte din mail, men maila mig så ska jag ordna det på en gång! (adressen finns på nya sidan..)