onsdag 4 juni 2008

Ruvardag 14

Mensvärk. That´s it.

"Jag har molande mage, mensvärk" sa jag till sambon idag.
Vi har knappt nämnt att jag ruvar, nästan inte pratat om det alls.
"Jag vill inte höra. Jag vill bara höra om det är positivt" svarade han.

Ok. Vad skönt det måste vara för honom att inte behöva kolla på pappret efter varje toabesök, att slippa leta symptom. Liksom bara stänga av.

"Äh. Jag hoppas bara att det går bra" sa han sedan och kramade mig.
"Jag med. Verkligen" sa jag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, inte mensvärk! Jag menar - det behöver inte vara mensvärk. När jag var ovetandes gravid med lilleman var jag övertygad om att mensen skulle komma eftersom det kändes precis just så. Hoppas att det är detsamma för dig. Hoppas att det betyder bra saker.

Och din sambo får helt enkelt stå ut med att lyssna - det är det minsta han kan göra!

Anonym sa...

Visst är det lättare för männen att koppla bort! Min sambo sa: Men lev på som vanligt och se det som en bonus om det går vägen. Han menade inget illa så klart, men samtidigt så blev det så tydligt att han inte har en aning om vad han pratar om. Så jäkla svårt att låtsas som att allt är som vanligt när man har trosorna fulla av smält stearin... /Emma

Anonym sa...

Hej! Har tittat in och läst här flera gånger den senaste veckan, är själv ruvare fast jag ligger en dag efter dig. Ville bara säga att jag hade ordentlig mensvärk inatt och trodde det var kört, men imorse testade jag och det blev ett +. Håller tummarna för att det är likadant för dig! Lycka till!!

Anonym sa...



Hеre is my web-sitе - erotic massage london prices
My page ... tantric massage London center