tisdag 17 juni 2008

Vart skulle du göra IVF?

Ponera att du skulle göra IVF på ett sjukhus i Stockholmstrakten.
Vart skulle du/ni göra behandlingen och varför?

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag hade valt det billigaste alternativet. Jag tror nämligen att behandlingarna är likvärdiga. Den bör väl vara så lika behandlingen då ni fick Prinsen som möjligt för att maximera chansen.

Ribbolita sa...

Jag hade gjort min behandling på Sophiahemmet igen. De var så fantastiskt bra där och jag tror faktiskt inte att behandlingarna är likvärdiga. Det är ju människor som utför dem, som gör bedömningen av doser, ägg, m.m. De på Sophiahemmet är bland de bästa i Sverige och det tyckte jag var skönt och tryggt att veta. Men samtidigt är de dyra och om jag ville göra fler än ett försök så skulle jag kanske ändå välja något ställe där man kunde köpa ett "trepack". Svårt.

Vad glad jag är för din skull att din sambo också vill ge ivf och ett syskon en chans till!

Anonym sa...

Jag är inne på Annas linje. Om det nu finns billiga alternativ i Stockholm vill säga. Fast det är klart, man vill ju inte behandlas på nån doldisklinik... Rekomendationer framför pris då, skulle jag säga (fast helst både och).

Oj vilket hjälpsamt inlägg det här blev. Sorry ;-)

Anonym sa...

Jag har gjort mina IVF på IVF-kliniken Stockholm på St Göran. De är jättebra och trevliga!! Kan verkligen rekommendera dem. Dessutom tror jag att de är billigare än Sophiahemmet och säljer trepack om du är intresserad av det.

Karolina

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog